A celebration to remember.. (siveikeland)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

A celebration to remember..

Denne uken har vert kaotisk, både i hodet og i praksis. Alt faller på at jeg har verdens mest ubalanserte døgnrytme, de dagene eg har fri, står eg som oftest opp sent, og det resulterer også i, at eg blir sittende en god stund og bare drømme meg gjennom den virutuelle verden som det på fint heter, uten mål og mening. 

Og som også resulterer i at eg glemmer og oppdatere... 

Sist lørdag feiret eg 20 års dagen min. Den alle går og venter på, og den bursdagen som skal være den gøyeste og viktigeste bursdagen, for norske ungdommer. Vel for mitt vedkommende er jo det stas og bli 20, kommer inn på flere uteplasser, og får kjøpe alkohol over 21%. MEN den bursdagen eg faktisk gleder meg mest til, ikke for å nedverdige det og bli 20, men det er faktisk 21 års dagen, som jeg nå må vente ett helt år på. Dette fordi jeg har familie medlemmer, som er like gamle som meg i USA, og planen er da og dra til vegas igjen når vi alle har lov. 

Men for ikke å spore helt av.. 

Jeg hadde en fantastisk feiring med en god veninne, og noen av mine, og hennes venner, på byn. Vi vorsjet på hotellrommet, som gikk litt over høyden. Så gikk vi ut på byn og koste oss, møtte mangen flere venner og hadde the time of my life.

Selv om jeg er verdens dårligeste fotograf når jeg er ute å drikker, så fikk jeg noen snapshots av meg og min skjønne, samt #LOTE.


#LOFE #Croptop BikBok #Skjørt Lill sitt #Sko Bianco

Alt i alt en fantastisk kveld, og ikke minst bedugget! But HEY, blir bare 20 en gang :-)
  • 23.12.2013 kl.13:42
    Så kjekt :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta