Guilty pleasures (siveikeland)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Guilty pleasures

Hei alle! 

Det er endelig deilig å si at nå er jeg 90% frisk!! Jeg kan ikke si helt hva som har skjedd meg det er en blanding av mye rart så det blir vanskelig å forklare, viljestyrken min er iallefall helt borte, det kommer kansje av at hver gang jeg skal gå ut av sengen, så følels det som beina skal synke sammen under deg fordi du er så sliten, jeg klarer ikke være syk både i kroppen og mentalt, JEG er ikke en person som skal være syk, jeg skal være ute og spre den livsgleden som jeg ble tildelt. Jeg har vert dårlig i et halvt år, begynte et par uker etter jeg kom hjem fra USA. Og det å våkne og føle seg fin i formen og ikke ville legge seg og sove igjen med en gang, er en ufattelig deilig følelse for meg. Når du konstant har vert syk så mister du litt motet, har egentlig bare lyst å gi opp, for du blir ikke bare syk i kroppen, men også i hodet, og en blir rastløs, alt blir så utrolig kjedelig. MEN det kan fint falle tilbake i morgen, så eg tar ikke gleden på forskudd, om det fortsetter så bra som det har gjort til nå i dag, så har jeg en god tid i vente. For det syken ikke tok fra meg er pågangsmot, og det er det som klarer etterhvert får meg opp om morningen.

 

I all denne kjedsomheten så fantaserer eg om Miami/New York turen til sommeren, vi reiser 4 stykker, Meg og kjæresten, og et vennepar av oss, og jeg gleder meg til å dra bort igjen! Jeg var i USA en måned i sommer på vestkysten, skal lage ett innlegg om hvordan det var, det er bare så utrolig vanskelig, for eg klarer ikke finne et par highlights eg finner 1000, og det er ca 12 GB med bilder å plukke fra, så det er vanskelig som dere sikkert har skjønt. MEN eg skal prøve å få gjort det så fort som mulig. Så skal eg også lage et innleg til dere om Barcelona turen eg var på før eg reiste til USA, det var også helt fantastisk og minnerikt, så har noen ambefalinger og komme med. 

So stay tuned!


Godt eg har noen som passer på meg, selv om eg er syk, så steller eg meg som vanlig,

bare for å se mindre syk ut, og fordi det får meg til å føle meg bedre.
Noen bilder av plassene vi var, #Oregon og besøke familie rundtomkring i forskjellige tettsteder. #San Fransisco #Los Angeles #Hollywood #Las Vegas #Grand Canyon.

 

#Barcelona med den fineste kjæresten i verden.

#2013 har vert fyllt med UPS'n downs. Men alt i alt et utrolig innholdsrikt år fylt med minner for livet. 

Hasta luego!

-Siv • 29.01.2014 kl.15:31
  Fine bilder :)
  29.01.2014 kl.20:03
  Kaisa Elise: Takk :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta