Monday is spa day (siveikeland)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Monday is spa day

Hei dere!

I dag har jeg hatt en skikkelig avslappende dag unnet meg gårsdagens mat og hatt spa dag for meg selv for å dekke over alt stresset som er i hodet mitt. Nå har eg følt meg fin i noen dager, og det er så deilig, dere aner det ikke, fortsatt snufsen, men det er vel alle på denne årstiden. 

Jeg var hos flinke Monica på torsdag og farget håret, tok ansiktsbehandling og massasje på Frisørbuo der hun er lærling.

Nå har jeg vert blond siden juni, så eg tenkte det var gøy med en skikkelig forandring, så eg gikk fra blond til helt mørkt med rød undertone. Så tok hun en fruktsyre behandling i ansiktet,  da hun anbefalte dette til min hudtype, fet hud men også skjør og tør. De bruker produkter fra Bioline, serien Primaluce exforadiance, og etter den behandlingen, fikk eg med noen prøver, av serumet og kremen hun brukte, og de er helt fantastiske, gjør underverk på huden min, og jeg har prøvd alt av produkter som forebygger uren hud tidligere, og de har aldri fungert. Kommer nok til å kjøpe de i stor størrelse. og kommer garantert til å ta den behandlingen flere ganger, fikk også massasje i ansikt og nakke/hals, det gjør underverk i en nokså stressfull hverdag. 

 

Siden eg sparer til langt langt hår så blir tuppene fort overmettet, så Monica ambefalte og gå på en type kur som går imot overmettingen. jeg har brukt Joico sin K-Pac Revitaluxe bio advanced restorative treatment i 1,5 år nå og det er den beste kuren som finnes, kan også si at den har vunnet beste hårkur 10 år på rad så ut i fra det så holder den mål for meg iallefal og gir det den lover. 

Og den kuren jeg bruker nå;
Først Joico K-pak deep penetrating reconstructor som gjenoppbygger håret . Tas i etter shampo, lar det sitte i 5-7 min, skyller ut og har i K-pak sin Intense hydrator, som tilfører fukt etc.. lar den sitte i en halvtimes tid før eg skyller ut (kan også sove med den for å få enda bedre resultat.) en kan også bruke den sistnevnte med balsam i stedet for den førstnevnte, men eg synest de passer best sammen, jeg ser gode resultat  allerede, og jeg vet det funker siden Joico alltid holder det de lover med produktene sine. 

Jeg vil anbefale dere på det sterkeste og IKKE kjøpe hårprodukter eller sminke fra store merker som dette online da iallefal joico bare leverer til frisørsalonger så vet en da at de en får på nettet er fake. Så kjøp i salong, selv om det er en hundrings ekstra, det vil lønne seg i lengden og ikke mins får mye finere hår.

Mens jeg lot den siste kuren virke så tok jeg på en Peel-off ansiktsmaske eg har villet prøve ut lenge, den er fra Jorg Obé en hudpleie serie fra Kjøpenhavn, har hørt mye bra om den, og meg med min problemhud håper det funker, den skal visstnok dra ut hudormene, 


Prøver stadig ut noe nytt..

-Siv

#Beauty #Joico #siveikeland #hårprodukter #hverdag #spa #ansiktsbehandling 

 

   • 03.02.2014 kl.18:53
    Har ikke prøvd :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta