New hair, new me (siveikeland)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

New hair, new me

Hei alle!

som jeg sa i sist inlegg så var jeg til frisøren m.m på torsdag som var, og farget det fra lyst til mørkt. og jeg kan absolutt si jeg liker forandringen, jeg var så lei det samme gamle og måtte gjøre noe drastisk, for å sprite opp min nokså kjedelige hverdag, siden jeg nå  bare er på skolen torsdag og fredag, og jobber annenhver lørdag og hver søndag, så det blir mye fritid på meg. Og det er noe jeg missliker sterkt da jeg har en trang for å ha det travelt. tro det eller ei. 

 

Jeg farget det som sagt mørkt med røde undertoner, så man får den effekten at man ser ikke at det er rødt der før man ser det i lyset, og det liker eg veldig godt. 

så her er resultatet; Virkelig deilig med forandring nå som det er nytt år!

I natt satt jeg oppe til klokken var 3, for og gjøre ferdig søknaden min til høyere utdanning. Grunnen til at det tok så lang tid var at jeg trodde ikke det skulle bli så vanskelig, men når jeg satt der med 10 tomme plasser og skulle til og begynne, begynte jeg selvfølgelig og stusse, hva skal plasseres hvor og søke gjennom alle studier til hver skole og se om det er noe jeg har utelatt. Men jeg kom opp med en liste jeg er fornøyd med tilslutt. 

Selv om jeg skal gå på Høyskole eller universitet, så skal jeg ta flyvertinne utdanning når jeg blir gammel nok, så jeg har det, det er noe jeg alltid har hatt lyst til, men allikevel så vil jeg ha flere muligheter, innen for forskjellige yrker, så da vil jeg aller helst bli bioingenør i tillegg.  

Her er listen min; 


De skolene jeg har søkt på ligger i Oslo og Trondheim, og en i Ålesund. Så får vi se hvor jeg ender opp, uansett så gleder jeg meg utrolig mye.

Ny plass, nye bekjentskaper og nye muligheter. 

-Siv  

 #Newhair #brownhair #ny #hverdag #velvære #frisør #yrker #veienvidere #høyereutdanning #siveikeland #bioingenør #designer  • 05.02.2014 kl.18:25
  Det var såå fint! :-D
  05.02.2014 kl.18:46
  Alltid godt med forandring! :-) kjempe fint
  05.02.2014 kl.20:25
  Fin farge :)
  08.02.2014 kl.16:14
  Kaisa Elise: Takk :-)
  08.02.2014 kl.16:15
  Sigrid Theres Nystad Johnsen: Takk! :D
  08.02.2014 kl.16:15
  FREDRIKKE K.ADELE: Takk! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta