Victoria secret, Valentines day, kjærlighet og sånn. (siveikeland)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Victoria secret, Valentines day, kjærlighet og sånn.

Mr. valentine, snart kommer dagen da vi skal feire kjærlighetens dag, en dag hvor man er sammen med sin ektemann, kjæreste eller bare en flørt. Dette er på en måte ikke noen Norsk tradisjon i utgangspungtet og det er ikke mange som feirer det, men det er vel den nyere generasjonen som har gjort det til en tradisjon også her i Norge. 

Også i år er jeg alene på denne dagen, men jeg har absolutt ingen rett til å klage i det heletatt.  Jeg har en fantastisk kjæreste og vi har snart vert sammen i to år, vi gikk på samme skole, hadde ikke sett noe til hverandre før vi skulle være russ sammen, han gikk på TAF 4 og jeg gikk på STFO 3. Vi var ikke så mange russ på den skolen 23 eller noe sånt. Men det var ikke før vi reiste på russe hyttetur at jeg fikk vite navnet hans og egentlig visste hvem han var, og det var ikke akkurat noe hollywood klisje, med kjærlighet ved første blikk. Jeg hadde komt ut av et langt forhold og ville være singel og leve livet. men det gikk ikke akkurat etter planen. Jeg ble fort kjent med han siden vi begge er over gjennomsnittet utadvent. 16 mai 2012 ble vi kjærester, og jeg hadde litt second toughts, siden jeg hadde lovet meg selv og være singel en stund. 

Men nå angrer jeg ikke på det i det heletatt. jeg vil leve resten av mitt liv med den gutten. han er min soulmate, den ene personen du møter i ditt liv som du er ment to be with. Det at han flyttet til Trondheim, når vi var ferdig på videregående var tøft for meg, jeg har hatt det  veldig tungt noen ganger. men jeg er glad jeg har hatt så stor tolmodighet, fordi nå er det ikke lenge til jeg forhåpentligvis flytter opp til han. 

En egenlaget tradisjon er at jeg kjøper inn masse nytt undertøy,  og det kan ikke være vilket som helst heller, for min del er det viktigere med pent undertøy enn pene sko, tro det eller ei.  Derfor kjøper jeg stort sett bare VS. Det er fordi jeg er ekstremt kresen på hvordan det sitter på, og jeg kan de amerikanske størrelsene bedre en de Norske. haha. siden vi ikke har VS i Norge enda, kjøper jeg alltid stort når jeg er ute å reiser, siden de har bedre utvalg i butikkene. 

 

  Cravings from Victoria Secret;

Bra's; Jeg er egentlig ikke fan av bh'er med stropper, så det at VS har såå mange fine er så og si amaze for min del. 

Elegant


leken


forførende

 

bottoms; 

 
søt

animalisk

perfect fit


 

Nightwear; 


Perfect kimono


jeg fallt helt for fargene og ikke minst stoffet, ser utrolig deilig ut. 


The boyfriend shirt, og ikke minst de utrolig søte tøflene, tenk å stikke tærne i de om morningen *IIK*

Alt finner du HER

-Siv

#Undertøy #victoriasecret #hverdag #cravings #valentinesday #kjærleik #blonder #detaljer 

   • 10.02.2014 kl.10:27
    Mye fint !    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta