Breakfast at myplace (siveikeland)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Breakfast at myplace

Most important thing in the morning.

I dag laget jeg meg pannekaker med bacon til frokost, er så alt for lenge siden. Før jeg dro til USA så synest jeg pannekaker hørte til middage eller dessert, siden det er ganske søtt, og jeg blir veldig fort dårlig viss jeg spiser mye søtt til frokost, og verre var det jo når jeg var i USA og familien laget pancakes med sjokoladebiter i. Det ble alt for søtt for min del, og kunne ikke spise så mye. Men når jeg kom hjem igjen til Norge derimot, så begynnte jeg og lage pannekaker til frokost ofte, og det er nå min favoritt frokost. Rart det der..

En annen uvane jeg tok med meg hjem igjen var det og bare spise med gaffel, der borte hadde de både kniv og gaffel, men de la alltid frem bare gaffelen. Det var utrolig knotete de første gagene, men nå ser jeg ikke poblemet. Fint for meg, siden jeg trenger venstrearmen til å bla i det nye Costume som kom i posten i dag. 

Nå tenkte jeg at jeg skulle rydde rommet mitt og sortere litt klær, har så alt for mye jeg ikke bruker, og kan gi det til en god sak, søstrene mine, siden de alltid stjeler sånn halve garderoben min, skal jeg heller gi de litt, så de lar de klærene eg faktisk bruker være i fred. 

Blogges senere!

-Siv 

#hverdag #frokost #pannekaker #costume #kos #hygge #måren #inspirasjon #uvaner

   • 12.02.2014 kl.16:42
    Nam :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta