List of travels (siveikeland)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

List of travels

Jeg drømmer meg stadig vekk til paradis. 

#1 Florida - New York

CHECK!Jeg har hatt lyst og dra til Florida og New York så lenge nå, og om bare litt under 4 mnd. sitter jeg på flyet til Miami. Får sommerfugler i magen av og tenke på det. Gleder meg så ubeskrivelig mye.

 

#2 Cabo 


Hit har jeg villet reise lenge, helt siden jeg så på The Hills, der de alltid reiste til Cabo i spring break. Fantastisk fint sted.

 

#3 Bora Bora


Bora Bora ligger midt ute i havet mellom Sør-Amerika og Australia, tar sinnsykt lang tid og reise der til og blir bare en drøm for meg på det nåværende tidspungt da det er sinnsykt dyrt og jeg snart blir en fattig student. Men jeg skal reise dit en gang. Tenk og bo i en hytte ute på vannet, amazing.

 

#4 Hawaii 


Hawaii er ett av de plassene jeg har mest lyst til og dra etter turen til Miami-New York, oppleve kulturen, dykke med levende fisk og ikke minst surfe med gode venner. Det er så utrolig mye forskjellig en kan gjøre der da det er ganske splittet økologi. De har det varme strandlivet, hytteturer på fjell med mulighet for å padle kano, bestige vulkaner, se korallrev, paraglide og mange andre vann og luft aktiviteter. #Reise #NewYork #BoraBora #Miami #Florida #USA #Mexico #Cabo #opplevelser #spontanitet  #hawaii #surfing

 

 

  • 12.02.2014 kl.16:51
  Der vil jeg og til !
  09.03.2014 kl.12:16
  Mange flotte steder å drømme seg bort til:-)

  Ønsker du Miami tips så sjekk ut bloggen vår!

  God tur  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta