siveikeland - Siv blogger om det å være Siv :)
Hjem Add Om meg Kontakt

1
 • 2

  Hei igjen! 

  No nermar det seg styggelig vinter, og tru det eller ei så lika eg det. Ikkje fordi eg lika kulden, tvert i mot, sku helle våre i varmare strøk i "hi" til dei kalde vintermånedane va ferdige. Men når det kjem til kleda så er vinteren gøy. Høge knestrømpa i purpur, grå og militær-grønn til høge boots. strikka hovudplagg i dei same nyansane. Varme store vinterjakker. Og det at ein kan kle seg lag på lag fordi ein frys, og allikevell sjå fasjonabel ut, de lika eg. 

  Det er jo ting ein likar betre en andre når ein ser på dei "store" sine høst/vinterkolleksjonar som dannar grunnlaget for det meir simple og billigare ein finn i dei vanlege kjedane. Eg for min del har forelska meg i pels og "hårete" cardigangs, i mørke tonar, helst svart. cardigan med ei print t-skjorte eller ei vanleg skjorte inni, heilt etter kva humør eg har. Og når ein snakkar om print så er jo det print frå top til tå som er det store no, eller ein kresj mellom forskjellige prints, dette er ikkje eg så fan av bortsett frå one print settene, med lårkort skjørt og ein langarma crop-top er noko so skil seg ut i mengda. Skinn detaljar, eller generelt skinn er også noke eg er glad alldri forsvinn frå moteverda. skinnbukse med print tank med favorittbandet er e favoritten, fordi det er simpelt, ,kult og edgy OG ikkje minst veldig MEG. 

  Så eg tenkte å dela nokon #vintercravings med dekan i dag, frå nokon av mine favoritt designarar. 

  #1 Angorasweater #2 calf leather gloves #3 skinnyjeans #4 beanie #5 Alaskaskarf #6 hood

  Eg elskar strikkeplagga til #Acnestudios, dei e utruleg komfortable og fine. Samtidig e dei svenske. Whats not to like?  #1Felt jacket #2knit cardigan #3Cotton sweater #4leather tote #5wool sweater

  Ein annan designer eg har avgitt sjela mi te, er #AlexanderWang, der det finns monge gjøymde skattar.

   

  #1Terry sweatshirt #2 denimjeans #3 low-rise jeans  #4 distressed jeans

  #CURRENT/ELLIOTT er eit nytt merke for min del, fann det tilfeldigvis, når eg bladde ned designerlista, og jaggu er eg glad for den oppdagelsen, eg synst buksene deira e veldig fine, vanlegvis e det buksa som e"basisplagget" men her kan du kjøre enkelt på alt anna, fordi buksene er så unike, og dei har fine detaljar. 


   

  #skinnyjeans #Furcoat


  #KarlLagerfeld he noko å komme med, men sidan eg ikkje likar skule-uniforms-ruter så er det ikkje mykje å hente. då årets kolleksjon består stort sett av dette, saman med veldig sterke fargar eg ikkje heilt likar. MEN basis plagga som denne superfine pesjakka og skinnbuksene som er eit must i garderoben, får han allikevel nokon plusspoeng i boka hos meg. 

   


  #1 distressed jeans #2 distressed jeans #3 Bikerjeans #4 skinnyjeans

  #FrameDenim har mykje fine skinny jeans som eg lika veldig godt. Eg har ei bukse frå før av, og den set som eit skudd, så til dekan jente som e bukse-kresen, som meg, så e dette verkelig noko å ambefale. 

   


  #1 shearling Jacket #2 wool sweather #3 Bracelets #4 Necklace

  #IsabellMarant er ein anna designer eg har fått heads up for. ho har mykje kult og utanom det vanlege, mykje mønster og print, samtidig mykje fine accessories. Eg har funnet henas mest kjedelige plagg då eg er eit grått og nitrist menneske. neida, eg er ikkje allergisk mot RGB. Men eg lika de enkelt, less is more!

   


  #1 Print-pants #2Faux-fur vest  #3Jersey-jumpsuit #4Halterneck jumpsuit #5Watch  #6Wool-Cape #7Cashmere-sweather #8Leather-leggings #9Leather-wallet #10Leather-tote #11Leather-tote

  #MichaelKors, kor ska eg begynne? Kleda hans gjer meg så mykje. kleda hans appelerer til meg i ein heilt anna skala. I'm tottaly obsessed!


  #1Wedge-sandals #2Ankle-boots #3Slippers

  Ein skodesigner er har forelska meg i er #GiuseppeZanotti skoa hans er så unike, ikkje for ein og kvar, med andre ord. Eg har funne mine fav's, og dei er perfekt nå når det nermar seg jul og julebord-sesong. Black is always back!

   

   

  Alle cravingsa er henta frå http://www.net-a-porter.com/ der finn du alle fav designarane dine, sjølv om det er ganske så stive prisar, så synest eg det er tottaly worth it de kan sei ka de vil, men du finn ikkje så fine klede, og kvalitet både i søm og i stoff på H&M eller GT. 

  Happy Shopping!

  -Siv