siveikeland - Siv blogger om det å være Siv :)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Får mye fint i posten om dagen, og her er en godbit. Utrolig deilig stoff og passformen er perfect. Og ikke minst elsker mønsteret og fargen på den.


Fra Nelly

#nyheter #nelly #mote #mønster #farger #nyanser #perfectfit 

 • 1

  Nå er jeg ganske sur. Kameraet mitt er begynt og kødde med meg, og vil ikke fokusere skikkelig. Og noen dager nå så har ikke blitzen ville gått opp heller. Så nå blir jeg fint nødt til å sende det på rep. 

  Nå for tiden går dagene så innmari fort, har dere lagt merke til det? Vel, det er bare bra for da går det fort til jeg skal til Trondheim. 

  I dag har jeg vert på skolen, det var fri sist uke, og siden jeg bare er på skolen torsdag og fredag, så føles det som en evighet. Det er deilig og få gjort noe fornuftig. Har så alt for mye fri, jobber bare helger nå siden de ikke har mer jobb til meg. Så det blir mange dager med sløving i sengen. Og folk vil kansje tenke at det høres deilig ut. Ja det er det, men jeg er en person som liker at ting skjer, og jeg liker og jobbe, så noen dager holder jeg på å gå på veggene av kjedsomhet. Du blir også utrolig slapp og giddeløs av det, så ting en skulle ha gjort, blir bare utsatt. Hater det. 

  Dagens; 

  #hverdag #LOTD #mote #kreativitet #Nails #acne #MK #Selectedfemme

 • 1

  Mr. valentine, snart kommer dagen da vi skal feire kjærlighetens dag, en dag hvor man er sammen med sin ektemann, kjæreste eller bare en flørt. Dette er på en måte ikke noen Norsk tradisjon i utgangspungtet og det er ikke mange som feirer det, men det er vel den nyere generasjonen som har gjort det til en tradisjon også her i Norge. 

  Også i år er jeg alene på denne dagen, men jeg har absolutt ingen rett til å klage i det heletatt.  Jeg har en fantastisk kjæreste og vi har snart vert sammen i to år, vi gikk på samme skole, hadde ikke sett noe til hverandre før vi skulle være russ sammen, han gikk på TAF 4 og jeg gikk på STFO 3. Vi var ikke så mange russ på den skolen 23 eller noe sånt. Men det var ikke før vi reiste på russe hyttetur at jeg fikk vite navnet hans og egentlig visste hvem han var, og det var ikke akkurat noe hollywood klisje, med kjærlighet ved første blikk. Jeg hadde komt ut av et langt forhold og ville være singel og leve livet. men det gikk ikke akkurat etter planen. Jeg ble fort kjent med han siden vi begge er over gjennomsnittet utadvent. 16 mai 2012 ble vi kjærester, og jeg hadde litt second toughts, siden jeg hadde lovet meg selv og være singel en stund. 

  Men nå angrer jeg ikke på det i det heletatt. jeg vil leve resten av mitt liv med den gutten. han er min soulmate, den ene personen du møter i ditt liv som du er ment to be with. Det at han flyttet til Trondheim, når vi var ferdig på videregående var tøft for meg, jeg har hatt det  veldig tungt noen ganger. men jeg er glad jeg har hatt så stor tolmodighet, fordi nå er det ikke lenge til jeg forhåpentligvis flytter opp til han. 

  En egenlaget tradisjon er at jeg kjøper inn masse nytt undertøy,  og det kan ikke være vilket som helst heller, for min del er det viktigere med pent undertøy enn pene sko, tro det eller ei.  Derfor kjøper jeg stort sett bare VS. Det er fordi jeg er ekstremt kresen på hvordan det sitter på, og jeg kan de amerikanske størrelsene bedre en de Norske. haha. siden vi ikke har VS i Norge enda, kjøper jeg alltid stort når jeg er ute å reiser, siden de har bedre utvalg i butikkene. 

   

    Cravings from Victoria Secret;

  Bra's; Jeg er egentlig ikke fan av bh'er med stropper, så det at VS har såå mange fine er så og si amaze for min del. 

  Elegant


  leken


  forførende

   

  bottoms; 

   
  søt

  animalisk

  perfect fit


   

  Nightwear; 


  Perfect kimono


  jeg fallt helt for fargene og ikke minst stoffet, ser utrolig deilig ut. 


  The boyfriend shirt, og ikke minst de utrolig søte tøflene, tenk å stikke tærne i de om morningen *IIK*

  Alt finner du HER

  -Siv

  #Undertøy #victoriasecret #hverdag #cravings #valentinesday #kjærleik #blonder #detaljer 

   

 • 1

  Noen bruker pepper-spray, andre går på selvforsvarskurs. Jeg bruker sko med nagler på. 

  Jeg fikk de her i posten for litt siden, spontant kjøp egentlig, jeg har ett par svarte med studs fra SOHO og ville ha noen i en annen farge, gleder meg til å ta de i bruk!  -Siv

   

  #sko #nagler #beige #vårsko #mote #hverdag #siveikeland

   

   

 • 5
  Hei dere. For tiden så sitter eg på skolebenken, og har nesten revet av meg håret i all frustrasjon. Kjemi 2 er vanskelig, meget vanskelig. Noen kommer det lettere for enn andre. Eg tror han der oppe hatet meg ved første øyekast og skapte en hjerne til meg, som ikke skulle skjønne en dritt. Er man frustrert så er man frustrert. 
  Slenger ved #LookOf TheDay så må dere ha en finfin kveld alle sammen. 

  #Blazer Zara #Jeans Dr.Denim  #Singlet Vintage #Smykke Gina Trikot

 • 1

  Hei! 

  Nå sitter jeg her å sikler etter flere cravings på Bubbleroom.no og tenkte jeg ville dele de med dere.

  All Black Everything - Jeg kan ikke akkurat si jeg er den mest kreative når det komm til farger om vinteren, det går stort sett i svart, grått og hvitt i de fleste plaggene mine, Mén det e minimalistisk og jeg synst det er stilrent og fint. 

  Jeg absolutt eelsker bootsa til bubbleroom, ikke bare er de uimotsålege, du får de til en nokså billig penge og.    #1Jackie #2Lara  #3Lulu #4Roxana

   

  Hver og en trenger en skinnjakke, og jeg har sett etter noe som e litt mer utenom det vanlige i år, så fant jeg denne godbiten her, med pels på, det er jo berre pluss med stor P. Tilsammen med et par frekke skinn-bukser, eller en jumpsuit, og med det rette tilbehøret, er dette super kult!

  #skinnjakke #Skinnbukser #Jumpsuit #hue #tigersmykke #veske #ring #gullsmykke #belte

  I tillegg så har de nå fri frakt viss du handler over 500,- med koden FALL, og hele 30% på en utvalgt nyhet viss du bruker koden TREAT45. Hvor gavmildt er ikke det?

  http://www.bubbleroom.no/

  Happy shopping!

  #shopping #boots #fashion #bloggtips #mote #bubbleroom #sko #sort #vinter