siveikeland - Siv blogger om det å være Siv :)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Hei igjen!

I dag lekte eg med svart/hvit modulen på kameraet mitt, det er den absolutt fineste effekten du kan gi et bilde, og uansett hvor trasig bildet er, så blir det fint med svart/hvit effekt. utrykket i bilder sier noe om å gi slipp på noe, føle en viss ubehag men samtidig lettelse. Jeg er hobbyfotograf og har hatt et fag på skolen som heter trykk og foto. Der lærte vi mye om hvordan stille kamera etter forhold, lys(ISO), lukkertid etc.. og det å bli flinkere fotografer. ser på arbeid som jeg gjorde for to år siden hvor mye annerledes jeg kunne gjort det i dag. 

Om ikke lenge så skal jeg få jobbe med, både forran og bak kameraet med en utrolig dyktig fotograf i fra Italia, det er når jeg ser på hans profesjonelle verk, jeg innser hvor dårlig jeg egentlig er, så eg kommer nok til å ta med meg ett triks eller to hjem, det kommer til å bli utrolig lærerikt og gøy, og eg kan nesten ikke vente!!

Vel her er et bilde av dagens:

Når en tar bilder av seg selv er man ALLTID kritisk, men i alle sånne tilfeller må man også se på de positive. Personlig synest eg måten håret lå på, øynene og halsen var det posetive. Det negative er den forvridde hånden som skulle vert flyttet litt på, og munnen kunne og vert annerledes. 

Men hva synest DU?

-Siv