siveikeland - Siv blogger om det å være Siv :)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Most important thing in the morning.

I dag laget jeg meg pannekaker med bacon til frokost, er så alt for lenge siden. Før jeg dro til USA så synest jeg pannekaker hørte til middage eller dessert, siden det er ganske søtt, og jeg blir veldig fort dårlig viss jeg spiser mye søtt til frokost, og verre var det jo når jeg var i USA og familien laget pancakes med sjokoladebiter i. Det ble alt for søtt for min del, og kunne ikke spise så mye. Men når jeg kom hjem igjen til Norge derimot, så begynnte jeg og lage pannekaker til frokost ofte, og det er nå min favoritt frokost. Rart det der..

En annen uvane jeg tok med meg hjem igjen var det og bare spise med gaffel, der borte hadde de både kniv og gaffel, men de la alltid frem bare gaffelen. Det var utrolig knotete de første gagene, men nå ser jeg ikke poblemet. Fint for meg, siden jeg trenger venstrearmen til å bla i det nye Costume som kom i posten i dag. 

Nå tenkte jeg at jeg skulle rydde rommet mitt og sortere litt klær, har så alt for mye jeg ikke bruker, og kan gi det til en god sak, søstrene mine, siden de alltid stjeler sånn halve garderoben min, skal jeg heller gi de litt, så de lar de klærene eg faktisk bruker være i fred. 

Blogges senere!

-Siv 

#hverdag #frokost #pannekaker #costume #kos #hygge #måren #inspirasjon #uvaner

 

 • 1

  Heihei! 

  På tross av en over gjennomsnittet dårlig start på dagen, så ble den bedre etter jeg hadde fått i meg litt sukker og tatt meg en treningsøkt. I dag var det "ass-day" som jeg kaller det. Hadde en skikkelig hard økt på det. Så dusjet eg og stellte meg og reiste til Bergen for å kjøpe nytt dusj-kabinett. 

  Tilbake til trenings-snakk. 

  Jeg har mine faste rutiner når det kommer til trening, på den måten blir resultatet optimalt, og det er enklere og ikke sluntre unna viss du har et godt og motiverende opplegg for det. 

  Jeg tar fast 25 squats med en 10 kg. til sammen på manualer måren og kveld,  akkurat når jeg har gått ut av sengen og når jeg skal til og legge meg igjen. hver dag, uansett. Jeg legger jeg inn 25 sit-ups annenhver dag for å holde magen optimal. Dette er en rutine som både motiverer og gir meg en bedre start på dagen og en god natts søvn. 

  Utenom det "vanlige" har jeg 3 dager i uken jeg trener ekstra mye, Tirsdag og Torsdag. 

  Tirsdag er det fokus på rumpe og lår, og torsdag er det bryst og legger, jeg trener ikke armene i de treningsøktene her, fordi det jeg får utbytte av det i stallen da jeg er der hver dag, og  vi har mange dyr som skal ha mat. 

  Slik så jeg ut for 2 år siden; 


  Her var jeg akkurat begynt å trene igjen etter en pause på 1 år, magen synest fortsatt litt men var forfallt ganske mye. 

  Og dette er juni -13, den gang trente jeg 2 ganger i uken.

  Progresjons bilder er også viktig for meg for at jeg skal kunne holde koken oppe, og gir også motivasjon. Jeg har ikke tatt noen siden dette, men tenkte eg skulle gjøre det i nærmeste fremtid.

  Og viss dere lurer på kostholdet mitt, så kan jeg besvare det spørsmålet før du tenker på å spørre om det. Jeg spiser MYE mat, hva som helst når som hels, helst hele tiden, jeg er så glad i mat at ord kan ikke beskrive det. Men det som er blitt en vane er 4 ristede skjever med bringebær syltetøy+ et glass med oboy med ekte ku-melk rett i fra tanken i fjøset (HATER butikkmelk, de totalt ødelegger den gode smaken) det gir meg ca energi i 1 times tid, så må jeg ha mer mat, eller iallefal noe og tygge på med smak. sagt på en lettere måte, jeg har så høy forbrenning at jeg må konstant spise noe, ellers får jeg blodsukkerfall, og det er ikke noe gøy. etter trening spiser jeg kansje 2 speilegg med masse bacon. Jeg spiser rett og slett det eg liker og til jeg blir god og mett, tanken å og spise sunt streifer meg aldri, jeg spiser frukt og grønnsaker når jeg får lyst på og fordi jeg liker det. 

  Til dere med lav forbrenning så er kunsten og spise lite og ofte. og ikke la kostholdet gå i hodet på dere, trener dere og har et opplegg dere klarer og gjennomføre, så spis som vanlig. Og til dere som ikke vil trene, men vil gå på diett og gå ned i vekt på den måten, så synest eg synd i dere, dere går glipp av så mye godt! 

  Og ikke kom her og si at jeg ikke har noe jeg skulle sagt og mye annet tull, fordi jeg er tynn og blabla, det er ikke bare bare det heller, som overnevt jeg sliter med blodsukkerfall og må ha noe spiselig i nærheten hele tiden+ at det ikke er sælig fint med synlige ribbebein, og derfor trener eg for og prøve å få de til og ikke synes, det er mine problem som jeg må ta tak i. Vi ble skapt forskjellig, vi har forskjellige meninger, kroppsfigur, innsiden er forskjellig i både organ og personlighet, det er noe som alle må lære seg og forstå, lev/spis/mosjoner deretter.

  -Siv

  #trening #motivasjon #hverdag #goals #forskjeller #kosthold #siveikeland

   

 • 3

  Hei alle individer! Nå er jeg nett blitt kastet vann på, dradd fra bakede av senga mens jeg klorer meg fast til det nådeløse treeet i sengegavlen og oppringt 1001 gang. Det er måren, og det å stå opp er like hardt som both camp. 

  Nå skal jeg hive enda litt mer vann på meg selv, prøve og gjøre meg selv presentabel, og  så skal jeg reise til den store by. 

  I skrivende stund ligger jeg under teppet mitt og grøsser med tanke på å gå ut. jeg ville heller ligget på en spiker-matte, det er den følelsen en har når en ikke har stått opp på rett fot. 

  Men med tanke på at jeg har nødløsninger til slike dager, står det kald Cola i kjøleskapet som er min lifesaver i tøffe tider. Å for å si det sånn den blir byttet ut ofte. 

  Men dere kjære venner har nok en mye bedre start enn meg, og må fortsette og ha en fin dag. 
  #hverdag #dethardeliv #morgen #siveikeland #ipad #knufles 

 • 1

  God mårn til alle rosabloggere, mammabloggere, triste bloggere og klage-på-andre-blogger-bloggere, samt en god måren til alle normale mennesker uten blogg. 

  Jeg har fått snevet av etter og ha jobbet som bensinstasjon-medarbeider i 2,5 år nå, at ikke alle kunder er like vennlige. sjokk. Tenker du. Og klage på meg som person, det finner jeg mer ikke i, med mindre jeg hadde sovnet foran øynene dine uten frykt for å bli oppdaget. Manerer mine kjære venner, er det ikke aldre foreldre som lærte på hursmorskolen. Alikevell tror folk at jeg en slags robot fra den forbudte fremtid som får under til å skje. Kunde klager på de rareste og mest irriterende ting. Og jeg med min tolmodighet, så smiler jeg pent å forklarer etter beste evne med min myke stemme, så jeg kan prøve og hypnotisere hjernen deres til å glømme hva de egentlig gjør der, slik jeg ble oppdratt til. Og selvfølgelig har kunden alltid rett, selv om han aldri har det. Men vi later som. Når de står og kjefter meg huden full så det kjennes helt ned til den kalkstrukturerte beinbygningen min, fordi de ikke skjønner hva jeg snakker om, har jeg lyst å ta baklengssalto over disken røske ut ørene deres og hyle "I want to break free" samstundes som det kommer et helt Glee-kor og backer meg opp og fyller ut det ikke tilstedeværende sangtalentet mitt, så han blir mind blown og vil rømme landet av forbauselse. 

  Super-mammaene er den verste sorten. Fordi de tror at dette ikke er noe problem, og lage 10 hamburgesas, samt pølser, ta imot betaling, få instante klager på hvor dyrt det er, fylle på gass, og vise folk hvordan de skal bruke vaskemaskinen. i det hele tatt puste. Samtidig som en ikke har vert på do eller spist noe på minst  2-3 timer, og det lave blodsukker nivået gjør en til en premenstruell 13 åring. Kjære alle super mammaer, ja jeg er super rask, men jeg er ikke verken superman, Magica eller Genie in a bottle. Så spar meg. vis at du er et menneske og ikke et monster, vis ren folkeskikk ovenfor de som yter sin ypperste service selv om de har luselønn og knapt har nok til en pakke smurfs dagen etter en har fått lønn. Og ikke minst smil, vær så snill, og plis ikke drep meg når jeg spør om du vil ha ferske boller rett ifra ovnen til kaffien. for jeg vet det er det du vil, men dette er jobben min, og jeg liker den, så ikke drep det ene kromosomet av positivitet, jeg har på jobb for å spre mitt overdådige påtente alt-for-posetive humør, og prøve å få den gjenngrodde kjeven deres til å vise et smil, når dere går ut døren.

  Takk på forhånd. 

  Adios

   

   

   

 • 1

  Hei alle!

  Nå er det bare 12 dager igjen til jeg får se kjæresten min igjen!! har ikke sett han siden midten av november, og savnet er stort!! han feiret jul i Brazil, og jeg her hjemme i norge, og han studerer i Trondheim, så vi har ikke sett mye til hverandre. 

  Forhåpentligvis så kommer jeg inn på studiene eg har søkt på der oppe, får bare krysse fingrene. 

  Sist jeg var der, var i oktober, da var det UKA festival der, fikk blant annet med meg Macklemore og Ryan Lewis, improteater, og oktoberfest, utrolig gøy, og Macklemore var RÅ på scenen! 

  Macklemore - Dødens dal 


  Meg og min kjære på oktoberfest


  Her hadde vi drukket noen øl! Fine folk ass..

  Gleder meg vilt til og reise opp igjen, alltid like bra! 

  -Siv

 • 2

  Nok en fridag, mye tid å slå ihel, så som vanlig når jeg kjeder vettet utavmeg, tar jeg frem kameraet for å eksprimente. kontrasten mellom det lyse og det mørke, i svart/hvit effekt.

  Her er noen bilder;


   

  #fotograf #siveikeland #bilde #hverdag #eksprimentere #svart #hvitt #inspirasjon 

 • 2

  Hver eneste dag står millioner av jenter og ser seg i speilet, noen fikser litt på håret andre gjør den siste finishen på sminken, før de skal på skole, jobb eller på en date med gutten de er dødsforelsket i. Og sukker. Og tenker. Hvorfor har jeg så stor nese?hvorfor vil ikke håret mitt være slik jeg vil det skal være? hvorfor er jeg så tjukk? hvorfor er jeg så tynn? jeg burde vert på treningsenteret, men jeg orker ikke. Hovrfor må de jævla kvisene ødelegge livet mitt? kan jeg gå med dette? Nei, jeg skifter..

  Mangen går å gruer seg til å gå ut fordi de ikke er fornøyd med sitt eget utseende, tenker; hvorfor meg? Hvorfor kan jeg ikke være like fin som hun.

  Vel jeg kan si deg en ting, du er like fin, du har like gode verdier, du er smart, og om du ikke gjør det så bra på skolen, så får du iallefall alle andre til å le. 

  Livet baserer seg ikke på utseende, folk liker deg for den du er på innsiden, vennene dine synest du er fin akkurat som du er, og gir deg komplimenter for det. tar du det alldri til deg? det virker ikke sånn, det virker som at du tror de ikke mener det. 

  Grunnen til at vi er endt opp som et slik samfunn er at mobbingen er helt ute av kontroll. Når jeg var i 12/13 års alderen, det var da det braket løs, barn begynte å få mobiltelefoner, facebook og andre sosiale medier. begynnelsen på nettmobbingen startet. Hvorfor er du som sitter bak den skjermen der nødt til å ytre dine negative meninger på en helt fremmed person, hvorfor skal du få henne til å få klump i halsen og tenke at du kan slippe unna med det, fordi du er anonyym? du er en feig liten dritt, det er det du er. 

  Når jeg var yngre så ble jeg mye mobbet, fordi jeg var meg selv. Jeg hadde dårlig selvtilitt. jeg var lei meg for at jeg ikke var like pen som andre, og folk kommenterte dette og gjorde det bare vondt verre. men hele veien, var jeg meg selv, gikk med de klærene jeg synest var fin, sminket meg som jeg ville, og folk rakket ned på det. såklart gikk det inn på meg, jeg begynnte og gjøre ting jeg absolutt ikke burde gjort, skulket mye skole, begynte og røyke, noe som gjorde at det fikk konsekvenser hjemme hos mor og far. Så da ble også det et problem. Jeg hadde det vondt, jeg ville ikke på skolen, ingen hørte på meg når jeg sa jeg ikke hadde det bra. ingen tok ansvar. så jeg måtte ta det i egne hender. jeg ville ikke la de ødelegge ungdomstiden min. 

  Jeg vet hvordan dere føler dere, og dere er ikke aleine, mobberene, mobbe offerene, dere har det på samme måte. dere tør bare ikke inrømme det til hverandre. stå opp for dere selv, vis at DU er den sterke i denne anonyme konflikten, vis at du er ett hode høyere og ikke bryr deg, ikke la de ta kontroll over livet ditt. Du bestemmer, skal jeg la meg påvirke og la det ødelegge meg? eller skal jeg holde hodet hevet og tenke at jeg er bra nok? valget er ikke vanskelig. Du må bare finne din indre styrke til og vise det, vise at du ikke bryr deg, inrømme til deg selv at du er god nok, og ingen skal fortelle meg at jeg ikke er god nok. 

  Jeg kunne skrevet så mye mye mer om mine indre tanker om dette. Men dere forstår mitt endeløse poeng. 

  -Siv

   

   #selvtilitt #duerbranok #siveikeland #tanker #hjertesak #mobbing #hverdag 

 • 6

  Hei alle!

  som jeg sa i sist inlegg så var jeg til frisøren m.m på torsdag som var, og farget det fra lyst til mørkt. og jeg kan absolutt si jeg liker forandringen, jeg var så lei det samme gamle og måtte gjøre noe drastisk, for å sprite opp min nokså kjedelige hverdag, siden jeg nå  bare er på skolen torsdag og fredag, og jobber annenhver lørdag og hver søndag, så det blir mye fritid på meg. Og det er noe jeg missliker sterkt da jeg har en trang for å ha det travelt. tro det eller ei. 

   

  Jeg farget det som sagt mørkt med røde undertoner, så man får den effekten at man ser ikke at det er rødt der før man ser det i lyset, og det liker eg veldig godt. 

  så her er resultatet;   Virkelig deilig med forandring nå som det er nytt år!

  I natt satt jeg oppe til klokken var 3, for og gjøre ferdig søknaden min til høyere utdanning. Grunnen til at det tok så lang tid var at jeg trodde ikke det skulle bli så vanskelig, men når jeg satt der med 10 tomme plasser og skulle til og begynne, begynte jeg selvfølgelig og stusse, hva skal plasseres hvor og søke gjennom alle studier til hver skole og se om det er noe jeg har utelatt. Men jeg kom opp med en liste jeg er fornøyd med tilslutt. 

  Selv om jeg skal gå på Høyskole eller universitet, så skal jeg ta flyvertinne utdanning når jeg blir gammel nok, så jeg har det, det er noe jeg alltid har hatt lyst til, men allikevel så vil jeg ha flere muligheter, innen for forskjellige yrker, så da vil jeg aller helst bli bioingenør i tillegg.  

  Her er listen min; 


  De skolene jeg har søkt på ligger i Oslo og Trondheim, og en i Ålesund. Så får vi se hvor jeg ender opp, uansett så gleder jeg meg utrolig mye.

  Ny plass, nye bekjentskaper og nye muligheter. 

  -Siv  

   #Newhair #brownhair #ny #hverdag #velvære #frisør #yrker #veienvidere #høyereutdanning #siveikeland #bioingenør #designer 

 • 2

  Hei alle! 

  Det er endelig deilig å si at nå er jeg 90% frisk!! Jeg kan ikke si helt hva som har skjedd meg det er en blanding av mye rart så det blir vanskelig å forklare, viljestyrken min er iallefall helt borte, det kommer kansje av at hver gang jeg skal gå ut av sengen, så følels det som beina skal synke sammen under deg fordi du er så sliten, jeg klarer ikke være syk både i kroppen og mentalt, JEG er ikke en person som skal være syk, jeg skal være ute og spre den livsgleden som jeg ble tildelt. Jeg har vert dårlig i et halvt år, begynte et par uker etter jeg kom hjem fra USA. Og det å våkne og føle seg fin i formen og ikke ville legge seg og sove igjen med en gang, er en ufattelig deilig følelse for meg. Når du konstant har vert syk så mister du litt motet, har egentlig bare lyst å gi opp, for du blir ikke bare syk i kroppen, men også i hodet, og en blir rastløs, alt blir så utrolig kjedelig. MEN det kan fint falle tilbake i morgen, så eg tar ikke gleden på forskudd, om det fortsetter så bra som det har gjort til nå i dag, så har jeg en god tid i vente. For det syken ikke tok fra meg er pågangsmot, og det er det som klarer etterhvert får meg opp om morningen.

   

  I all denne kjedsomheten så fantaserer eg om Miami/New York turen til sommeren, vi reiser 4 stykker, Meg og kjæresten, og et vennepar av oss, og jeg gleder meg til å dra bort igjen! Jeg var i USA en måned i sommer på vestkysten, skal lage ett innlegg om hvordan det var, det er bare så utrolig vanskelig, for eg klarer ikke finne et par highlights eg finner 1000, og det er ca 12 GB med bilder å plukke fra, så det er vanskelig som dere sikkert har skjønt. MEN eg skal prøve å få gjort det så fort som mulig. Så skal eg også lage et innleg til dere om Barcelona turen eg var på før eg reiste til USA, det var også helt fantastisk og minnerikt, så har noen ambefalinger og komme med. 

  So stay tuned!


  Godt eg har noen som passer på meg, selv om eg er syk, så steller eg meg som vanlig,

  bare for å se mindre syk ut, og fordi det får meg til å føle meg bedre.
  Noen bilder av plassene vi var, #Oregon og besøke familie rundtomkring i forskjellige tettsteder. #San Fransisco #Los Angeles #Hollywood #Las Vegas #Grand Canyon.

   

  #Barcelona med den fineste kjæresten i verden.

  #2013 har vert fyllt med UPS'n downs. Men alt i alt et utrolig innholdsrikt år fylt med minner for livet. 

  Hasta luego!

  -Siv

 • 1

  Denne uken har vert kaotisk, både i hodet og i praksis. Alt faller på at jeg har verdens mest ubalanserte døgnrytme, de dagene eg har fri, står eg som oftest opp sent, og det resulterer også i, at eg blir sittende en god stund og bare drømme meg gjennom den virutuelle verden som det på fint heter, uten mål og mening. 

  Og som også resulterer i at eg glemmer og oppdatere... 

  Sist lørdag feiret eg 20 års dagen min. Den alle går og venter på, og den bursdagen som skal være den gøyeste og viktigeste bursdagen, for norske ungdommer. Vel for mitt vedkommende er jo det stas og bli 20, kommer inn på flere uteplasser, og får kjøpe alkohol over 21%. MEN den bursdagen eg faktisk gleder meg mest til, ikke for å nedverdige det og bli 20, men det er faktisk 21 års dagen, som jeg nå må vente ett helt år på. Dette fordi jeg har familie medlemmer, som er like gamle som meg i USA, og planen er da og dra til vegas igjen når vi alle har lov. 

  Men for ikke å spore helt av.. 

  Jeg hadde en fantastisk feiring med en god veninne, og noen av mine, og hennes venner, på byn. Vi vorsjet på hotellrommet, som gikk litt over høyden. Så gikk vi ut på byn og koste oss, møtte mangen flere venner og hadde the time of my life.

  Selv om jeg er verdens dårligeste fotograf når jeg er ute å drikker, så fikk jeg noen snapshots av meg og min skjønne, samt #LOTE.


  #LOFE #Croptop BikBok #Skjørt Lill sitt #Sko Bianco

  Alt i alt en fantastisk kveld, og ikke minst bedugget! But HEY, blir bare 20 en gang :-)