siveikeland - Siv blogger om det å være Siv :)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Får mye fint i posten om dagen, og her er en godbit. Utrolig deilig stoff og passformen er perfect. Og ikke minst elsker mønsteret og fargen på den.


Fra Nelly

#nyheter #nelly #mote #mønster #farger #nyanser #perfectfit 

 • 1

  Nå er jeg ganske sur. Kameraet mitt er begynt og kødde med meg, og vil ikke fokusere skikkelig. Og noen dager nå så har ikke blitzen ville gått opp heller. Så nå blir jeg fint nødt til å sende det på rep. 

  Nå for tiden går dagene så innmari fort, har dere lagt merke til det? Vel, det er bare bra for da går det fort til jeg skal til Trondheim. 

  I dag har jeg vert på skolen, det var fri sist uke, og siden jeg bare er på skolen torsdag og fredag, så føles det som en evighet. Det er deilig og få gjort noe fornuftig. Har så alt for mye fri, jobber bare helger nå siden de ikke har mer jobb til meg. Så det blir mange dager med sløving i sengen. Og folk vil kansje tenke at det høres deilig ut. Ja det er det, men jeg er en person som liker at ting skjer, og jeg liker og jobbe, så noen dager holder jeg på å gå på veggene av kjedsomhet. Du blir også utrolig slapp og giddeløs av det, så ting en skulle ha gjort, blir bare utsatt. Hater det. 

  Dagens; 

  #hverdag #LOTD #mote #kreativitet #Nails #acne #MK #Selectedfemme

 • 2

  Jeg drømmer meg stadig vekk til paradis. 

  #1 Florida - New York

  CHECK!  Jeg har hatt lyst og dra til Florida og New York så lenge nå, og om bare litt under 4 mnd. sitter jeg på flyet til Miami. Får sommerfugler i magen av og tenke på det. Gleder meg så ubeskrivelig mye.

   

  #2 Cabo 


  Hit har jeg villet reise lenge, helt siden jeg så på The Hills, der de alltid reiste til Cabo i spring break. Fantastisk fint sted.

   

  #3 Bora Bora


  Bora Bora ligger midt ute i havet mellom Sør-Amerika og Australia, tar sinnsykt lang tid og reise der til og blir bare en drøm for meg på det nåværende tidspungt da det er sinnsykt dyrt og jeg snart blir en fattig student. Men jeg skal reise dit en gang. Tenk og bo i en hytte ute på vannet, amazing.

   

  #4 Hawaii 


  Hawaii er ett av de plassene jeg har mest lyst til og dra etter turen til Miami-New York, oppleve kulturen, dykke med levende fisk og ikke minst surfe med gode venner. Det er så utrolig mye forskjellig en kan gjøre der da det er ganske splittet økologi. De har det varme strandlivet, hytteturer på fjell med mulighet for å padle kano, bestige vulkaner, se korallrev, paraglide og mange andre vann og luft aktiviteter.   #Reise #NewYork #BoraBora #Miami #Florida #USA #Mexico #Cabo #opplevelser #spontanitet  #hawaii #surfing

   

   

   

 • 1

  Most important thing in the morning.

  I dag laget jeg meg pannekaker med bacon til frokost, er så alt for lenge siden. Før jeg dro til USA så synest jeg pannekaker hørte til middage eller dessert, siden det er ganske søtt, og jeg blir veldig fort dårlig viss jeg spiser mye søtt til frokost, og verre var det jo når jeg var i USA og familien laget pancakes med sjokoladebiter i. Det ble alt for søtt for min del, og kunne ikke spise så mye. Men når jeg kom hjem igjen til Norge derimot, så begynnte jeg og lage pannekaker til frokost ofte, og det er nå min favoritt frokost. Rart det der..

  En annen uvane jeg tok med meg hjem igjen var det og bare spise med gaffel, der borte hadde de både kniv og gaffel, men de la alltid frem bare gaffelen. Det var utrolig knotete de første gagene, men nå ser jeg ikke poblemet. Fint for meg, siden jeg trenger venstrearmen til å bla i det nye Costume som kom i posten i dag. 

  Nå tenkte jeg at jeg skulle rydde rommet mitt og sortere litt klær, har så alt for mye jeg ikke bruker, og kan gi det til en god sak, søstrene mine, siden de alltid stjeler sånn halve garderoben min, skal jeg heller gi de litt, så de lar de klærene eg faktisk bruker være i fred. 

  Blogges senere!

  -Siv 

  #hverdag #frokost #pannekaker #costume #kos #hygge #måren #inspirasjon #uvaner

   

 • 1

  Heihei! 

  På tross av en over gjennomsnittet dårlig start på dagen, så ble den bedre etter jeg hadde fått i meg litt sukker og tatt meg en treningsøkt. I dag var det "ass-day" som jeg kaller det. Hadde en skikkelig hard økt på det. Så dusjet eg og stellte meg og reiste til Bergen for å kjøpe nytt dusj-kabinett. 

  Tilbake til trenings-snakk. 

  Jeg har mine faste rutiner når det kommer til trening, på den måten blir resultatet optimalt, og det er enklere og ikke sluntre unna viss du har et godt og motiverende opplegg for det. 

  Jeg tar fast 25 squats med en 10 kg. til sammen på manualer måren og kveld,  akkurat når jeg har gått ut av sengen og når jeg skal til og legge meg igjen. hver dag, uansett. Jeg legger jeg inn 25 sit-ups annenhver dag for å holde magen optimal. Dette er en rutine som både motiverer og gir meg en bedre start på dagen og en god natts søvn. 

  Utenom det "vanlige" har jeg 3 dager i uken jeg trener ekstra mye, Tirsdag og Torsdag. 

  Tirsdag er det fokus på rumpe og lår, og torsdag er det bryst og legger, jeg trener ikke armene i de treningsøktene her, fordi det jeg får utbytte av det i stallen da jeg er der hver dag, og  vi har mange dyr som skal ha mat. 

  Slik så jeg ut for 2 år siden; 


  Her var jeg akkurat begynt å trene igjen etter en pause på 1 år, magen synest fortsatt litt men var forfallt ganske mye. 

  Og dette er juni -13, den gang trente jeg 2 ganger i uken.

  Progresjons bilder er også viktig for meg for at jeg skal kunne holde koken oppe, og gir også motivasjon. Jeg har ikke tatt noen siden dette, men tenkte eg skulle gjøre det i nærmeste fremtid.

  Og viss dere lurer på kostholdet mitt, så kan jeg besvare det spørsmålet før du tenker på å spørre om det. Jeg spiser MYE mat, hva som helst når som hels, helst hele tiden, jeg er så glad i mat at ord kan ikke beskrive det. Men det som er blitt en vane er 4 ristede skjever med bringebær syltetøy+ et glass med oboy med ekte ku-melk rett i fra tanken i fjøset (HATER butikkmelk, de totalt ødelegger den gode smaken) det gir meg ca energi i 1 times tid, så må jeg ha mer mat, eller iallefal noe og tygge på med smak. sagt på en lettere måte, jeg har så høy forbrenning at jeg må konstant spise noe, ellers får jeg blodsukkerfall, og det er ikke noe gøy. etter trening spiser jeg kansje 2 speilegg med masse bacon. Jeg spiser rett og slett det eg liker og til jeg blir god og mett, tanken å og spise sunt streifer meg aldri, jeg spiser frukt og grønnsaker når jeg får lyst på og fordi jeg liker det. 

  Til dere med lav forbrenning så er kunsten og spise lite og ofte. og ikke la kostholdet gå i hodet på dere, trener dere og har et opplegg dere klarer og gjennomføre, så spis som vanlig. Og til dere som ikke vil trene, men vil gå på diett og gå ned i vekt på den måten, så synest eg synd i dere, dere går glipp av så mye godt! 

  Og ikke kom her og si at jeg ikke har noe jeg skulle sagt og mye annet tull, fordi jeg er tynn og blabla, det er ikke bare bare det heller, som overnevt jeg sliter med blodsukkerfall og må ha noe spiselig i nærheten hele tiden+ at det ikke er sælig fint med synlige ribbebein, og derfor trener eg for og prøve å få de til og ikke synes, det er mine problem som jeg må ta tak i. Vi ble skapt forskjellig, vi har forskjellige meninger, kroppsfigur, innsiden er forskjellig i både organ og personlighet, det er noe som alle må lære seg og forstå, lev/spis/mosjoner deretter.

  -Siv

  #trening #motivasjon #hverdag #goals #forskjeller #kosthold #siveikeland

   

 • 3

  Hei alle individer! Nå er jeg nett blitt kastet vann på, dradd fra bakede av senga mens jeg klorer meg fast til det nådeløse treeet i sengegavlen og oppringt 1001 gang. Det er måren, og det å stå opp er like hardt som both camp. 

  Nå skal jeg hive enda litt mer vann på meg selv, prøve og gjøre meg selv presentabel, og  så skal jeg reise til den store by. 

  I skrivende stund ligger jeg under teppet mitt og grøsser med tanke på å gå ut. jeg ville heller ligget på en spiker-matte, det er den følelsen en har når en ikke har stått opp på rett fot. 

  Men med tanke på at jeg har nødløsninger til slike dager, står det kald Cola i kjøleskapet som er min lifesaver i tøffe tider. Å for å si det sånn den blir byttet ut ofte. 

  Men dere kjære venner har nok en mye bedre start enn meg, og må fortsette og ha en fin dag. 
  #hverdag #dethardeliv #morgen #siveikeland #ipad #knufles 

 • 1

  God mårn til alle rosabloggere, mammabloggere, triste bloggere og klage-på-andre-blogger-bloggere, samt en god måren til alle normale mennesker uten blogg. 

  Jeg har fått snevet av etter og ha jobbet som bensinstasjon-medarbeider i 2,5 år nå, at ikke alle kunder er like vennlige. sjokk. Tenker du. Og klage på meg som person, det finner jeg mer ikke i, med mindre jeg hadde sovnet foran øynene dine uten frykt for å bli oppdaget. Manerer mine kjære venner, er det ikke aldre foreldre som lærte på hursmorskolen. Alikevell tror folk at jeg en slags robot fra den forbudte fremtid som får under til å skje. Kunde klager på de rareste og mest irriterende ting. Og jeg med min tolmodighet, så smiler jeg pent å forklarer etter beste evne med min myke stemme, så jeg kan prøve og hypnotisere hjernen deres til å glømme hva de egentlig gjør der, slik jeg ble oppdratt til. Og selvfølgelig har kunden alltid rett, selv om han aldri har det. Men vi later som. Når de står og kjefter meg huden full så det kjennes helt ned til den kalkstrukturerte beinbygningen min, fordi de ikke skjønner hva jeg snakker om, har jeg lyst å ta baklengssalto over disken røske ut ørene deres og hyle "I want to break free" samstundes som det kommer et helt Glee-kor og backer meg opp og fyller ut det ikke tilstedeværende sangtalentet mitt, så han blir mind blown og vil rømme landet av forbauselse. 

  Super-mammaene er den verste sorten. Fordi de tror at dette ikke er noe problem, og lage 10 hamburgesas, samt pølser, ta imot betaling, få instante klager på hvor dyrt det er, fylle på gass, og vise folk hvordan de skal bruke vaskemaskinen. i det hele tatt puste. Samtidig som en ikke har vert på do eller spist noe på minst  2-3 timer, og det lave blodsukker nivået gjør en til en premenstruell 13 åring. Kjære alle super mammaer, ja jeg er super rask, men jeg er ikke verken superman, Magica eller Genie in a bottle. Så spar meg. vis at du er et menneske og ikke et monster, vis ren folkeskikk ovenfor de som yter sin ypperste service selv om de har luselønn og knapt har nok til en pakke smurfs dagen etter en har fått lønn. Og ikke minst smil, vær så snill, og plis ikke drep meg når jeg spør om du vil ha ferske boller rett ifra ovnen til kaffien. for jeg vet det er det du vil, men dette er jobben min, og jeg liker den, så ikke drep det ene kromosomet av positivitet, jeg har på jobb for å spre mitt overdådige påtente alt-for-posetive humør, og prøve å få den gjenngrodde kjeven deres til å vise et smil, når dere går ut døren.

  Takk på forhånd. 

  Adios

   

   

   

 • 1

  Mr. valentine, snart kommer dagen da vi skal feire kjærlighetens dag, en dag hvor man er sammen med sin ektemann, kjæreste eller bare en flørt. Dette er på en måte ikke noen Norsk tradisjon i utgangspungtet og det er ikke mange som feirer det, men det er vel den nyere generasjonen som har gjort det til en tradisjon også her i Norge. 

  Også i år er jeg alene på denne dagen, men jeg har absolutt ingen rett til å klage i det heletatt.  Jeg har en fantastisk kjæreste og vi har snart vert sammen i to år, vi gikk på samme skole, hadde ikke sett noe til hverandre før vi skulle være russ sammen, han gikk på TAF 4 og jeg gikk på STFO 3. Vi var ikke så mange russ på den skolen 23 eller noe sånt. Men det var ikke før vi reiste på russe hyttetur at jeg fikk vite navnet hans og egentlig visste hvem han var, og det var ikke akkurat noe hollywood klisje, med kjærlighet ved første blikk. Jeg hadde komt ut av et langt forhold og ville være singel og leve livet. men det gikk ikke akkurat etter planen. Jeg ble fort kjent med han siden vi begge er over gjennomsnittet utadvent. 16 mai 2012 ble vi kjærester, og jeg hadde litt second toughts, siden jeg hadde lovet meg selv og være singel en stund. 

  Men nå angrer jeg ikke på det i det heletatt. jeg vil leve resten av mitt liv med den gutten. han er min soulmate, den ene personen du møter i ditt liv som du er ment to be with. Det at han flyttet til Trondheim, når vi var ferdig på videregående var tøft for meg, jeg har hatt det  veldig tungt noen ganger. men jeg er glad jeg har hatt så stor tolmodighet, fordi nå er det ikke lenge til jeg forhåpentligvis flytter opp til han. 

  En egenlaget tradisjon er at jeg kjøper inn masse nytt undertøy,  og det kan ikke være vilket som helst heller, for min del er det viktigere med pent undertøy enn pene sko, tro det eller ei.  Derfor kjøper jeg stort sett bare VS. Det er fordi jeg er ekstremt kresen på hvordan det sitter på, og jeg kan de amerikanske størrelsene bedre en de Norske. haha. siden vi ikke har VS i Norge enda, kjøper jeg alltid stort når jeg er ute å reiser, siden de har bedre utvalg i butikkene. 

   

    Cravings from Victoria Secret;

  Bra's; Jeg er egentlig ikke fan av bh'er med stropper, så det at VS har såå mange fine er så og si amaze for min del. 

  Elegant


  leken


  forførende

   

  bottoms; 

   
  søt

  animalisk

  perfect fit


   

  Nightwear; 


  Perfect kimono


  jeg fallt helt for fargene og ikke minst stoffet, ser utrolig deilig ut. 


  The boyfriend shirt, og ikke minst de utrolig søte tøflene, tenk å stikke tærne i de om morningen *IIK*

  Alt finner du HER

  -Siv

  #Undertøy #victoriasecret #hverdag #cravings #valentinesday #kjærleik #blonder #detaljer 

   

 • 2

  God måren! 

  Siden det er nytt år, så er det også på tide med nytt design, designet er laget av flinke Ina Anjuta, som er utdannet macoperatør/grafisk designer, bloggen hennes finner dere her.

  Jeg har helt dilla på svart/hvitt utrykket for tiden, så vi får ser hvor lenge det varer, om en måned er det kansje "all about colors" 

  Hva synest dere?

  -Siv

  #design #blogg #header #fotograf #redigering #photoshop #siveikeland #kunstutrykk #svarthvitt

 • 1

  Noen bruker pepper-spray, andre går på selvforsvarskurs. Jeg bruker sko med nagler på. 

  Jeg fikk de her i posten for litt siden, spontant kjøp egentlig, jeg har ett par svarte med studs fra SOHO og ville ha noen i en annen farge, gleder meg til å ta de i bruk!  -Siv

   

  #sko #nagler #beige #vårsko #mote #hverdag #siveikeland

   

   

 • 1

  Hei alle!

  Nå er det bare 12 dager igjen til jeg får se kjæresten min igjen!! har ikke sett han siden midten av november, og savnet er stort!! han feiret jul i Brazil, og jeg her hjemme i norge, og han studerer i Trondheim, så vi har ikke sett mye til hverandre. 

  Forhåpentligvis så kommer jeg inn på studiene eg har søkt på der oppe, får bare krysse fingrene. 

  Sist jeg var der, var i oktober, da var det UKA festival der, fikk blant annet med meg Macklemore og Ryan Lewis, improteater, og oktoberfest, utrolig gøy, og Macklemore var RÅ på scenen! 

  Macklemore - Dødens dal 


  Meg og min kjære på oktoberfest


  Her hadde vi drukket noen øl! Fine folk ass..

  Gleder meg vilt til og reise opp igjen, alltid like bra! 

  -Siv

 • 2

  ..Cannon beach, Oregon

   

 • 2

  Nok en fridag, mye tid å slå ihel, så som vanlig når jeg kjeder vettet utavmeg, tar jeg frem kameraet for å eksprimente. kontrasten mellom det lyse og det mørke, i svart/hvit effekt.

  Her er noen bilder;


   

  #fotograf #siveikeland #bilde #hverdag #eksprimentere #svart #hvitt #inspirasjon 

 • 2

  Hver eneste dag står millioner av jenter og ser seg i speilet, noen fikser litt på håret andre gjør den siste finishen på sminken, før de skal på skole, jobb eller på en date med gutten de er dødsforelsket i. Og sukker. Og tenker. Hvorfor har jeg så stor nese?hvorfor vil ikke håret mitt være slik jeg vil det skal være? hvorfor er jeg så tjukk? hvorfor er jeg så tynn? jeg burde vert på treningsenteret, men jeg orker ikke. Hovrfor må de jævla kvisene ødelegge livet mitt? kan jeg gå med dette? Nei, jeg skifter..

  Mangen går å gruer seg til å gå ut fordi de ikke er fornøyd med sitt eget utseende, tenker; hvorfor meg? Hvorfor kan jeg ikke være like fin som hun.

  Vel jeg kan si deg en ting, du er like fin, du har like gode verdier, du er smart, og om du ikke gjør det så bra på skolen, så får du iallefall alle andre til å le. 

  Livet baserer seg ikke på utseende, folk liker deg for den du er på innsiden, vennene dine synest du er fin akkurat som du er, og gir deg komplimenter for det. tar du det alldri til deg? det virker ikke sånn, det virker som at du tror de ikke mener det. 

  Grunnen til at vi er endt opp som et slik samfunn er at mobbingen er helt ute av kontroll. Når jeg var i 12/13 års alderen, det var da det braket løs, barn begynte å få mobiltelefoner, facebook og andre sosiale medier. begynnelsen på nettmobbingen startet. Hvorfor er du som sitter bak den skjermen der nødt til å ytre dine negative meninger på en helt fremmed person, hvorfor skal du få henne til å få klump i halsen og tenke at du kan slippe unna med det, fordi du er anonyym? du er en feig liten dritt, det er det du er. 

  Når jeg var yngre så ble jeg mye mobbet, fordi jeg var meg selv. Jeg hadde dårlig selvtilitt. jeg var lei meg for at jeg ikke var like pen som andre, og folk kommenterte dette og gjorde det bare vondt verre. men hele veien, var jeg meg selv, gikk med de klærene jeg synest var fin, sminket meg som jeg ville, og folk rakket ned på det. såklart gikk det inn på meg, jeg begynnte og gjøre ting jeg absolutt ikke burde gjort, skulket mye skole, begynte og røyke, noe som gjorde at det fikk konsekvenser hjemme hos mor og far. Så da ble også det et problem. Jeg hadde det vondt, jeg ville ikke på skolen, ingen hørte på meg når jeg sa jeg ikke hadde det bra. ingen tok ansvar. så jeg måtte ta det i egne hender. jeg ville ikke la de ødelegge ungdomstiden min. 

  Jeg vet hvordan dere føler dere, og dere er ikke aleine, mobberene, mobbe offerene, dere har det på samme måte. dere tør bare ikke inrømme det til hverandre. stå opp for dere selv, vis at DU er den sterke i denne anonyme konflikten, vis at du er ett hode høyere og ikke bryr deg, ikke la de ta kontroll over livet ditt. Du bestemmer, skal jeg la meg påvirke og la det ødelegge meg? eller skal jeg holde hodet hevet og tenke at jeg er bra nok? valget er ikke vanskelig. Du må bare finne din indre styrke til og vise det, vise at du ikke bryr deg, inrømme til deg selv at du er god nok, og ingen skal fortelle meg at jeg ikke er god nok. 

  Jeg kunne skrevet så mye mye mer om mine indre tanker om dette. Men dere forstår mitt endeløse poeng. 

  -Siv

   

   #selvtilitt #duerbranok #siveikeland #tanker #hjertesak #mobbing #hverdag 

 • 6

  Hei alle!

  som jeg sa i sist inlegg så var jeg til frisøren m.m på torsdag som var, og farget det fra lyst til mørkt. og jeg kan absolutt si jeg liker forandringen, jeg var så lei det samme gamle og måtte gjøre noe drastisk, for å sprite opp min nokså kjedelige hverdag, siden jeg nå  bare er på skolen torsdag og fredag, og jobber annenhver lørdag og hver søndag, så det blir mye fritid på meg. Og det er noe jeg missliker sterkt da jeg har en trang for å ha det travelt. tro det eller ei. 

   

  Jeg farget det som sagt mørkt med røde undertoner, så man får den effekten at man ser ikke at det er rødt der før man ser det i lyset, og det liker eg veldig godt. 

  så her er resultatet;   Virkelig deilig med forandring nå som det er nytt år!

  I natt satt jeg oppe til klokken var 3, for og gjøre ferdig søknaden min til høyere utdanning. Grunnen til at det tok så lang tid var at jeg trodde ikke det skulle bli så vanskelig, men når jeg satt der med 10 tomme plasser og skulle til og begynne, begynte jeg selvfølgelig og stusse, hva skal plasseres hvor og søke gjennom alle studier til hver skole og se om det er noe jeg har utelatt. Men jeg kom opp med en liste jeg er fornøyd med tilslutt. 

  Selv om jeg skal gå på Høyskole eller universitet, så skal jeg ta flyvertinne utdanning når jeg blir gammel nok, så jeg har det, det er noe jeg alltid har hatt lyst til, men allikevel så vil jeg ha flere muligheter, innen for forskjellige yrker, så da vil jeg aller helst bli bioingenør i tillegg.  

  Her er listen min; 


  De skolene jeg har søkt på ligger i Oslo og Trondheim, og en i Ålesund. Så får vi se hvor jeg ender opp, uansett så gleder jeg meg utrolig mye.

  Ny plass, nye bekjentskaper og nye muligheter. 

  -Siv  

   #Newhair #brownhair #ny #hverdag #velvære #frisør #yrker #veienvidere #høyereutdanning #siveikeland #bioingenør #designer 

 • 1

  Hei dere!

  I dag har jeg hatt en skikkelig avslappende dag unnet meg gårsdagens mat og hatt spa dag for meg selv for å dekke over alt stresset som er i hodet mitt. Nå har eg følt meg fin i noen dager, og det er så deilig, dere aner det ikke, fortsatt snufsen, men det er vel alle på denne årstiden. 

  Jeg var hos flinke Monica på torsdag og farget håret, tok ansiktsbehandling og massasje på Frisørbuo der hun er lærling.

  Nå har jeg vert blond siden juni, så eg tenkte det var gøy med en skikkelig forandring, så eg gikk fra blond til helt mørkt med rød undertone. Så tok hun en fruktsyre behandling i ansiktet,  da hun anbefalte dette til min hudtype, fet hud men også skjør og tør. De bruker produkter fra Bioline, serien Primaluce exforadiance, og etter den behandlingen, fikk eg med noen prøver, av serumet og kremen hun brukte, og de er helt fantastiske, gjør underverk på huden min, og jeg har prøvd alt av produkter som forebygger uren hud tidligere, og de har aldri fungert. Kommer nok til å kjøpe de i stor størrelse. og kommer garantert til å ta den behandlingen flere ganger, fikk også massasje i ansikt og nakke/hals, det gjør underverk i en nokså stressfull hverdag. 

   

  Siden eg sparer til langt langt hår så blir tuppene fort overmettet, så Monica ambefalte og gå på en type kur som går imot overmettingen. jeg har brukt Joico sin K-Pac Revitaluxe bio advanced restorative treatment i 1,5 år nå og det er den beste kuren som finnes, kan også si at den har vunnet beste hårkur 10 år på rad så ut i fra det så holder den mål for meg iallefal og gir det den lover. 

  Og den kuren jeg bruker nå;
  Først Joico K-pak deep penetrating reconstructor som gjenoppbygger håret . Tas i etter shampo, lar det sitte i 5-7 min, skyller ut og har i K-pak sin Intense hydrator, som tilfører fukt etc.. lar den sitte i en halvtimes tid før eg skyller ut (kan også sove med den for å få enda bedre resultat.) en kan også bruke den sistnevnte med balsam i stedet for den førstnevnte, men eg synest de passer best sammen, jeg ser gode resultat  allerede, og jeg vet det funker siden Joico alltid holder det de lover med produktene sine. 

  Jeg vil anbefale dere på det sterkeste og IKKE kjøpe hårprodukter eller sminke fra store merker som dette online da iallefal joico bare leverer til frisørsalonger så vet en da at de en får på nettet er fake. Så kjøp i salong, selv om det er en hundrings ekstra, det vil lønne seg i lengden og ikke mins får mye finere hår.

  Mens jeg lot den siste kuren virke så tok jeg på en Peel-off ansiktsmaske eg har villet prøve ut lenge, den er fra Jorg Obé en hudpleie serie fra Kjøpenhavn, har hørt mye bra om den, og meg med min problemhud håper det funker, den skal visstnok dra ut hudormene, 


  Prøver stadig ut noe nytt..

  -Siv

  #Beauty #Joico #siveikeland #hårprodukter #hverdag #spa #ansiktsbehandling 

   

   

 • 7

  Hei alle! som jeg har lovet så skulle jeg lage et inlegg fra jeg var i USA i sommer, og her kommer det. 

  Del 1 bli på en måte en del 2 fordi det første minnekortet eg brukte ble fullt, og eg finner det ikke at the moment. men det som er begynnelsen på reisen var da vi var med familie i Oregon så det får dere når eg har funnet det andre minnekortet.

   

  #1 Når vi hadde forlatt familien reiste vi ned langs kystlinjen av vestkysten, den tar litt lenger tid, men er så verdt det siden kysten er helt fantastisk, det første stoppestedet vårt var San Fransisco, det er en by som jeg kjenner igjen etter tv programmer som "Thats so Raven" på Disney channel, Alcatraz og Golden gate bridge. Byen er utrolig facinerende, siden det er så mange forskjellige miljø tett oppå hverandre, Du har Chinatown, hippie hill, upperclass og fattigstrøket. Vi var bare en dag der siden vi var ganske så ivrige på å komme oss til LA. 

  Utsikt over San Francisco


  #Alcatraz øya 


  #HardRockCafé


  Helt fantastisk mat der! Utskjært poteter med Ostesaus, bacon, rømmesaus etc. Yum!


  #GoldenGateBridge

  Vi var sinnsykt heldig, siden det nesten alltid er skodde, så du ikke ser broen skikkelig #blinkskudd


  De lange nedoverbakkene med trikkene 


  #SanFrancisco


  #sjømannskirken


  Victorianske hus-utrolig fine detaljer..


  Krigskirkegård 


  #HippieHill


  #Hestepoliti 


  Lengste/bratteste bakken- JA eg var livredd når vi kjørte ned.

  #2 Når vi hadde sett på fin arkitektur og kjørt ned bratte bakker gått rundt og kost oss på HardRock med god mat/musikk satte vi kursen mot LA (ENDELIG?!) 


  Gira jente


  closer...


  I USA er det lov og ha store bannere langs veien og reklamere for alkohol. #LuckyBastards


  "OMGomg, noo e vi her" 

  Vi reiste rett til universal studios, det var noe ALLE gledet seg til og hadde sett veldig frem til, og det overskred alle forventninger, og vi hadde the time of our life der inne, så til alle som skal til LA; dere må på Universals, det er verdt hver krone, og ja det er ganske dyrt i LA, norske priser ca.

  #UniversalStudios


  #SisterLove


  Spiste helt sinnsykt god mat på denne Western resturanten, de sendte faktisk Vålerenga/Liverpool kamp der, det var litt stas. 


  # Supriise On The house 


  #1 thing..

  Første vi var på var vannshow i Waterworld, der det var kjente skuespillere fra blant annet #CSI #Dexter  #DesperateHousewifes #TheDarkKnite #Chuck #Spiderman 

  #Starstuck

  kjempe kult show med mye spesialeffekter og stunts

  #AubreyDenzer

  #HawkWaltz

  Etter det var vi på Shrek 4D film noe som var helt sinnsykt, vi fikk vann på oss, og noe tok på oss, og vi satt alle og hoppet i hvert vårt sete, beste kino opplevelsen ever!

  Deretter dro vi på Studeo tur, der de spiller inn alle kjente tv-serier/filmer/show i Hollywood. 

  Bilene fra #Fast&Furious 

  De hadde bygget en egen New York City inne i parken..


  Og høydepungtet av alle høydepungt..wait for it 

   

  WISTERIA LANE!


  Huset til Bree..


  Susan..


  ..og gabrielle

   


  fly brukt til fly crash scener..


  walking dead..Marilyn Monroe

   

  Det er så mye mye mer en dette, men kunne ikke ta med kamera på alt, blant annet var vi på spesial-effekt show etc. 

  Etter en uforglemmelig tur i Universals dro vi videre til Disneyworld, der eg skulle få opplever og være barn igjen #Lykke


  Musikkbilen fra #Cars kjørte rundt med berter i rosa kjoler og lagde liv..

   


  #Radiatorsprings 

  Kjørte racerløp/berogdalbane

  Fikk ta bilde med #TaueBill

  og såklart..


  #LyneMqueen

   


  Redwood creek - hinderløype parken for små barn

  skal forklare mer hva redwood er i del 2.


  ja, den svinget og det var gøy, haha


  Det var såklart et gigantisk tivoli der inne og vann-show var det både om dagen og kvelden med disney musikk til, det var så koslelig!  Det som var utrolig kult med showet om kvelden var at de spillte av film snutter med musikken til inne i vannet, her fra Ariel..


  ..Nemo! her Doris sier hun kan snakke hvalsk, elsker virkelig den filmen! kan se den om igjen 100 ganger og synest det er like artig hve gang!

  Overtrøtte søstrre sliten og happy etter en lang dag som barn..


  Dette er også noe som må oppleves når en drar til LA; #Disneyworld #WorldOfColor

   

  #3 Siste vi gjorde var og reise til Hollywood, det var jo drømmen av alle drømmer for meg og søstrene mine..
  så vi gikk på walk of fame, spiste på Hard Rock og så på alt som var på Hollywood BLW


  #HardRock  Walk of famen til #MichaelJackson som var rett utenforbi..


  mange preformers som hadde show..


  og kjente karakterer fra filmer/musikk bransjen som tok penger for å bli tatt bilde av.. latterlig, fikk nå snappet noen av de før de kom å krevde penger av meg, #badass

  #UniversityOfHollywood 


  #DolbyTheatre

  #ElCapitan  #DisneyStore

  #4 Så etter noen fantastiske dager i LA kjørte vi til siste stoppested #LasVegas #Nevada og #GranCanyon

  #Stratosphere tower

  Viss dere ser nøye etter så er det en karusell som skyter deg opp i luften på toppen av bygningen. fy faen så sykt!!


  #CaesarsPalace #CelineDion #Concert 


  #ForumShops med alle designer butikkene du kan tenke deg #Chanel #Dior #Tiffanys&Co etc. 


  #DisneyCastle


  I lasvegas var det overflod av wedding chapels, strippeklubber, limmos, og casinoer, alt bare lyste opp hele byen så du kan se at du nermer deg Las vegas fra mils avstand, en by med vanvittig mye og enda litt mer, skal definetivt tilbake der med venner når eg er blitt 21 for å dra på kasino, og ha fylla i Las Vegas, kansje gifte meg? who knows.. det ser eg frem til! #Vegas2015


  Dagen etter var vi og i Pawn shoppen fra TV-serien "Pantelånerene Las Vegas..


  kjøpte selvfølgelig en rosa suvenir T-skjorte der ifra..

  #5 Deretter reiste vi til en flyplass en halvtime unna for og fly over Gran Canyon..   Og når jeg fikk tilbud om å vere Co pilot, nølte eg ikke ett sekund #DreamComeTrue


  Så jeg fikk noen kjappe instrukser, så var vi in the air, mest fantastiske opplevelsen!


  Og Gran Canyon var bare AMAZING! 


  Det er ubeskrivelig og si hvor fantastisk denne opplevelsen har vert, og jeg er utrolig heldig som har fått oppleve dette, som hver og en drømmer om..

  Jeg skal definetivt tilbake til noen av de plassene vi var. En reise langs vestkysten av USA er en utrolig bra ferie, og eg ambefaler det på det sterkeste. Har dere spørsmål om stedsnavn andre ting og se etc.. så er det  bare å gi en lyd i komentarfeltet så skal jeg detaljere det mer, som sagt så er de sinnsykt masse bilder, og eg måtte trekke ut høydepungtene siden det er så mye mer, men da hadde eg blitt skrivende i all evighet.

  Dere skal få del 2 som egentlig er del 1, så fort eg finner minnebrikken. 

  -Siv

  #reise #siveikeland #losangeles #sanfrancisco #lasvegas #hollywood #grancanyon #opplevelser #ferie #familie #kvalitetstid